Biff
|
55-70˚C
|
|
Entrecôte
|
55-70˚C
|
|
Fransyska
|
70-75˚C
|
|
Högrev
|
80˚C
|
|
Nötbog
|
70-80˚C
|
|
Nötbringa
|
85-90˚C
|
|
Nötytterfilé
|
55-70˚C
|
|
Oxfilé
|
55-70˚C
|
|
Rostas
|
55-70˚C
|
|
Ungnötslever
|
60-70˚C
|
|
Ytterlår
|
80-85˚C
|
|
Märgpipa
|
80˚C
|
|
Nötfärs
|
70˚C
|
|
Rostbiff
|
58-70˚C
|
|
Ryggbiff
|
55-70˚C
|
|
Lammentrecôte
|
58-70˚C
|
|
Lammfilé
|
58-70˚C
|
|
Lammfärs
|
70˚C
|
|
Lammkotlett
|
58-70˚C
|
|
Lammracks
|
58-70˚C
|
|
Lammstek
|
60-70˚C
|
|
Lammytterfilé
|
58-70˚C
|
|
Lammrostbiff
|
58-70˚C
|
|
Innertemperatur kalv
Entrecôte
|
60-70˚C
|
|
Kalvfilé
|
60-70˚C
|
|
Kalvfärs
|
70˚C
|
|
Kalvstek
|
65˚C
|
|
Kalvytterfilé
|
60-70˚C
|
|
Benfri
kotlett
|
70˚C
|
|
Benfri
kotlettrad
|
70˚C
|
|
Flintastek
|
70˚C
|
|
Fläskbog
|
70˚C
|
|
Fläskfilé
|
70˚C
|
|
Fläskfärs
|
70˚C
|
|
Fläskkarré
|
80-85˚C
|
|
Fläskytterfilé
|
70˚C
|
|
Grillspjut
|
70˚C
|
|
Julskinka
|
72˚C
|
|
Kotlett
|
70˚C
|
|
Kotlettrad
|
72˚C
|
|
Skinka
|
70˚C
|
|
Skinkstek
|
70˚C
|
|
Sidfläsk
|
80˚C
|
|
Köttfärslimpa
|
70˚C
|
(blandfärs)
|
Renstek
|
58-70˚C
|
|
Hjortfile
|
58-70˚C
|
|
Hjortstek
|
65-70˚C
|
|
Rådjurssadel
|
60-65˚C
|
|
Rådjursstek
|
60-70˚C
|
|
Vildsvin
|
72˚C
|
|
Vildsvinsstek
|
72˚C
|
|
Älgfilé, kalv
|
65˚C
|
|
Älgkött
kalv, biff
|
60-70˚C
|
|
Älgfilé
|
58-70˚C
|
|
Älgstek,
fransyska
|
70-75˚C
|
|
Älgkött
kalv, entrecôte
|
60-70˚C
|
|
Älgkött,
biff
|
58-70˚C
|
|
Älgkött,
entrecôte
|
58-70˚C
|
|
Hel
kyckling
|
82˚C
|
(intill
benet)
|
Kycklingfilé
|
72˚C
|
|
Kycklingklubba
|
82˚C
|
(intill
benet)
|
Kycklinglår
|
82˚C
|
(intill
benet)
|
Kycklinglårfilé
|
72˚C
|
|
Kycklingspett
med lårfilébitar
|
72˚C
|
|
Kycklingvingar
|
82˚C
|
|
Kalkon
|
72˚C
|
(intill
benet)
|
Kalkonbröst
|
72˚C
|
|
Kalkonfilé
|
72˚C
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar