![]() |
Tokgoda chokladkakor med en geggig & söt överraskning i mitten! |
55 g smör
2,5 dl farinsocker eller ljust muscovadosocker
1,5 msk kakao
50 g hackad mörk blockchoklad
1 stort ägg
1/4 tsk salt
1/4 tsk bikarbonat
2 dl vetemjöl
3/4 dl Dulce de Leche
Havssalt
2,5 dl farinsocker eller ljust muscovadosocker
1,5 msk kakao
50 g hackad mörk blockchoklad
1 stort ägg
1/4 tsk salt
1/4 tsk bikarbonat
2 dl vetemjöl
3/4 dl Dulce de Leche
Havssalt
Smält smör, socker, kakao & choklad sakta i en tjockbottnad kastrull. Dra bort från värmen och rör i ägg och salt. Blanda ner mjöl och bikarbonat. Förpacka smeten i plastfolie och kyl 30 minuter. Värm ugnen till 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar