Det går alldeles utmärkt att göra med antingen lax eller kyckling och jag kan inte bestämma mig för vilken som är godast.... |
4 st kycklingfiléer (eller laxfiléer)
250 g körsbärstomater (gärna blandade färger)
1 röd lök
150 g fetaost
ca 100 g pesto
salt & svartpeppar
färsk basilika
färsk persilja
Sätt ugnen på 175 grader.
Bryn kycklingfiléerna hastigt i en het stekpanna tills
de får fin färg.
Lägg tomater och klyftad rödlök i en ugnsfast form.
Skär fetaosten i bitar och placera ut den över tomaterna. Lägg på
kycklingfiléerna och klicka över pesto. Strö över salt och svartpeppar.
Ställ in formen i ugnen och stek i cirka 25 minuter eller tills kycklingen/laxen är helt klar.
Strö över hackad färsk persilja och basilika.
Servera med pasta, potatis eller bara ät den som den är!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar