Fantastisk maträtt som verkligen är en smaksensation! Dessutom superenkel att tillaga! |
500 g kycklinglårfilé
1 kruka koriander
limeklyftor
ev ris
Skär kycklingen i breda strimlor.
Fräs löken i olja 2–3 min. Rör ner currypastan, fortsätt fräsa under omrörning 2–3 min. Tillsätt 1 dl av kokosgrädden. Låt koka ihop 3–4 min, rör om då och då.
Tillsätt resten av kokosgrädden, vatten, fisksås och socker. Låt koka upp,
tillsätt sedan kyckling och potatis. Låt småkoka utan lock ca 15 min, tills
potatisen är mjuk.
Smaka av med limejuice och eventuellt lite mer fisksås. Tillsätt sugarsnaps och låt koka ytterligare ca 1 minut. Strö över grovhackad koriander och servera med limeklyftor och eventuellt ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar