Bilden visar inte hur otroligt god denna rätt är, men det ÄR den! Helt klart en ny och mycket enkel favorit! Tack, Tareq Taylor. |
1,5 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
1 msk finrivet citronskal
1 msk citronjuicë
1 dl olivolja
1 msk hackad dragon
1 dl hackad persilja
4 dl finhackat ljust bröd̈, gärna surdeg
2 dl riven lagrad ost
300 g körsbärstomater̈rsbärstomater på kvist
Värm ugnen till 175 grader
Lägg fisken i en smord ugnsform och gnid in den med salt, peppar,
citronskal och juice.
Blanda olja, dragon, persilja, bröd och ost i matberedaren. Fördela
blandningen över fiskbitarna i formen.
Lägg körsbärstomaterna hela intill.
Tillaga mitt i ugnen i 15–25 minuter eller tills ytan är gyllene och
fisken är klar i mitten. Om du har en termometer ska innertemperaturen vara
cirka 52 grader.
Servera med pressad potatis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar