100 g
Philadelphiaost
50 g smör (smält)
½ kruka basilika (hackad)
1 dl
mandelmjöl
1 msk
fiberhusk
1 krm salt
1 tsk
bakpulver
50g feta
50g soltorkade tomater i olja (grovt hackade)
6 kärnfria Kalamataoliver
Vispa äggen fluffigt med elvisp.
Vispa ner Philadelfiaosten och vispa tills smeten jämn. Blanda i smält smör, basilika, mandelmjöl, fiberhusk, salt och bakpulver.
Nagga fetan med en gaffel och blanda i. Blanda i tomaterna.
Häll smeten i muffinsformar och tryck ner 2 olivhalvor i varje muffins. Toppa med lite malen havssalt.
Grädda i ugnen i 200° i ca 20 minuter.
Häll smeten i muffinsformar och tryck ner 2 olivhalvor i varje muffins. Toppa med lite malen havssalt.
Grädda i ugnen i 200° i ca 20 minuter.
TIPS: Om du dubblar smeten, dubbla inte det smälta smöret. 50 g räcker bra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar