En ny favorit! |
2 kg kokt färskpotatis
2 stora rödlökar, tunt skivade
0,5 dl persilja,finhackad
2 msk dill,finhackad
10 cm gurka, tärnad
3 msk kapris
Dressing:
1 dl olja
4 msk vitvinsvinäger (funkar även med balsamvinäger)
4 msk vatten
4 tsk fransk senap
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar
Blanda ihop dressingen. Vispa den lite så att den blir ”krämig”
Dela den kokta potatisen medan den fortfarande är varm
Lägg potatis och allt annat i en stor skål.
Häll över dressingen och blanda runt ordentligt.
2 stora rödlökar, tunt skivade
0,5 dl persilja,finhackad
2 msk dill,finhackad
10 cm gurka, tärnad
3 msk kapris
Dressing:
1 dl olja
4 msk vitvinsvinäger (funkar även med balsamvinäger)
4 msk vatten
4 tsk fransk senap
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar
Blanda ihop dressingen. Vispa den lite så att den blir ”krämig”
Dela den kokta potatisen medan den fortfarande är varm
Lägg potatis och allt annat i en stor skål.
Häll över dressingen och blanda runt ordentligt.
Servera ljummen eller kall
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar